مقالات بازی سازان

آموزش چیدن پازل در کمتر از یک ساعت!

آموزش چیدن پازل

جورچین‌ها سرگرم‌کننده هستند اما میتوانند کسل‌کننده هم باشند. برای کسب اطلاعات درباره تجهیزات خانه بازی با بازی ساطان همراه باشید. اگر در حال ساختن یک پازل سخت یا آسان هستید، این چند نکته احتمالا به شما کمک می‌کند. ما یک راهنمای گام به گام آموزش چیدن پازل را گردآوری کرده‌ایم.از یک پازل 100 تکه‌ای «ولی نه! روی جعبه اشتباه نوشته شده پازل 108 تکه‌ای بود» استفاده می‌کنیم. از یک پازل کوچک‌تر برای کار استفاده کردیم، چون مجبور بودیم قطعات آن را چند بار از هم جدا کنیم و دوباره بچسبانیم.

بسیار خب! برای مقدمه کافیست. بیایید شروع کنیم!

مرحله اول چیدن پازل : جدا کردن

اولین کاری که باید قبل از آغاز ساختن هر جورچین انجام دهید، جدا کردن قطعات است! (منظورمان این است که باید قطعات را از جعبه بیرون بیاورید!) این مرحله را با جدا کردن قطعات کناری از میانی شروع کنید.

وقتی این کار را انجام دادید، قطعات کناری را بیرون بیاورید. حالا با وجود همه این قطعات کناری صاف، وقت مرتب کردن رنگ‌هاست. قطعات روشن را کنار قطعات روشن، تیره‌ها را با تیره‌ها و رنگ‌های متوسط را کنار هم بگذارید. اگر قطعات زیادی با رنگ‌های متوسط ندارید، کافیست آنها را در کنار نزدیک‌ترین گروه به خودشان قرار دهید. وقتی این کار را انجام دادید، باید به مرحله بعد بروید!

جدا کردن پازل

مرحله دوم آموزش چیدن پازل : اولین چینش

اکنون باید الگوهای قطعات کناری را ببینید. اول بخش‌های آسان‌تر و بعد قسمت‌های سخت‌تر را بچینید. وقتی این کار را تمام کردید، چیزی را درست کرده‌اید که به آن «فریم «پازل» می‌گویند. حالا میتوانید قطعات میانی را بر اساس رنگ جدا کنید!

ساخت پازل

مرحله سوم چیدن پازل : قطعات میانی

برای جدا‌سازی قطعات میانی از همان الگوی قطعات کناری استفاده خواهید کرد. اگر قطعاتی با الگوی خاص دیدید، آن‌ها را جدا کنید. ما پنج توده یا مجموعه از قطعات داریم که از بالا به پایین و از چپ به راست چیده می‌شوند و آن‌ها را برایتان توضیح می‌دهیم. قطعات رنگ روشن با هم تکمیل می‌شوند، پس آن‌ها را جمع‌آوری می‌کنیم. قطعه‌های تقریبا آبی در گروه «قطعات تیره یا روشن» قرار نمی‌گیرند، اما یک الگو برای آن‌ها مشاهده کردیم. قطعات تصادفی در هیچ یک از این 4 دسته قرار نمی‌گیرند و بنا‌بر این گروه مخصوص خودشان را دارند.

ماهی و مرجان: این پازل خاص، منظره‌ی زیر دریاست. پس این دو با هم جور میشوند. در آخر مجموعه یا توده‌ای از قطعات سیاه داریم که با توجه به الگوی ترسیم شده روی آن‌ها متوجه شدیم با هم کامل می‌شوند.

کامل کردن پازل

مرحله چهارم آموزش چیدن پازل: چینش گروه‌ها

ترجیح دادیم ابتدا روی گروه رنگ های سیاه کار کنیم چون فهمیدیم تصویر یک لاکپشت را درست می‌کند. چینش آن راحت‌تر بود پس اول انجامش دادیم. زمانی که گروه کوچک‌تری «مانند گروه سیاه» را می‌چینید، مطمئن شوید آن را داخل فریم قرار داده‌اید وگرنه بعدا جا به جا کردنش ممکن است سخت باشد.

مرحله پنجم چیدن پازل: چینش گروه‌ها

حالا تکمیل گروه رنگ‌های روشن را انتخاب کردیم. دلیل اینکه این دسته را در مرحله بعد انتخاب کردیم این بود که فهمیدیم باید در بالای پازل قرار بگیرد. در این مرحله دیدیم گروه آبی دلفین را کامل می‌کند، پس آن را چیدیم.

تکمیل پازل

مرحله ششم: چینش بیشتر

حالا دو گزینه داریم: چینش قطعات تصادفی یا گروه ماهی و مرجان. دومی را انتخاب می‌کنیم چون هشت قطعه تصادفی باقی می‌ماند و به راحتی می‌توانیم بفهمیم چگونه تکمیل می‌شود.

ضمنا در این مرحله، ما صد قطعه را چیدیم و هنوز 8 قطعه باقی مانده! روی جعبه نوشته بود که این یک پازل صد تکه است!

مرحله هفتم: تکمیل پازل!

حالا به سادگی می‌توانیم ببینیم هشت قطعه باقی‌مانده کجا قرار می‌گیرند. پس آن‌ها را هم می‌چینیم و پازل را کامل می‌کنیم!

تکمیل پازل

چند نکته اضافه:

1. به شکل پازل توجه کنید

جورچین‌ها در اشکال مختلفی با «برجستگی‌ها و فرورفتگی‌ها» عرضه می‌شوند. بعضی اوقات واضح است کدام قطعه‌ها با هم جور نمی‌شوند و بعضی اوقات هم واضح به نظر می‌رسد قطعات باید باهم جور شوند، در حالی که این‌طور نمی‌شود. زمانی که با این اشکال آشنا شوید، می‌توانید فضای منفی را تصور و تطابق یا عدم تطابق قطعات را شناسایی کنید.

در صورتی که حتی تمایل دارید دسته بندی‌های بیشتری داشته باشید، می‌توانید قطعات پازلتان را بر اساس رنگ و شکل مرتب کنید. اگر فرض کنیم در حال تکمیل یک پازل آسمان آبی هستید، به جدا‌سازی تمام قطعات آبی به دو گروه «دو فرورفتگی» و «دو برآمدگی» ادامه می‌دهید. بعد با تصور فضای منفی، به جست و جوی قطعات منطبق با هر کدام می‌پردازید.

 

2. ابتدا روی بخش های کوچک کار کنید

به جای تلاش برای یک‌باره کار کردن روی پازل، تکمیل قسمت‌های کوچک برای دست‌یابی به بخش‌های بزرگ‌تر می‌تواند واقعا مفید باشد. این به شما کمک میکند با‌ انگیزه بمانید و یک ضبط تصویری از روند پیشرفت خود داشته باشید. این بخش‌های تکمیل شده را در جایی که باید باشند قرار دهید، حتی اگر به قطعات کناری متصل نیست. زودتر از آنچه فکر می‌کردید، به قطعات کناری مرتبط می‌شوید و تجسم فضای اطراف این بخش‌ها، یافتن قطعاتی که آن را احاطه کرده‌اند، تسهیل می‌کند.

3. تسلیم نشوید!

زمانی که خسته، کسل یا گیج هستید، به خود استراحت بدهید. حل پازل باید سرگرم‌کننده باشد و گاهی گذاشتن وقت بیش از حد برای یک مسئله، شما را از آن دور می‌کند. بعدا انداختن یک نگاه تازه به آن، به فهمیدن چیزهایی که جا انداختید نیز کمک میکند.وقتی پازلتان را تکمیل کردید به خودتان تبریک بگویید! درمورد به چالش کشیدن خود، با پازلی سخت‌تر برای دفعه بعد فکر کنید. شاید کار با آن جورچین سه هزار تکه را که دنبالش بوده‌اید آغاز کنید. تمرین و آشنایی با جورچین‌ها، مهارت‌های شما را سریع‌تر توسعه می‌دهد.

   

مجموعه ما را در تمامی شبکه ای اجتماعی دنبال کنید 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.